OVER ONS

Ruim 65 jaar kennis en ervaring

Croonen architecten bestaat sinds 1950. Het bureau is gevestigd in een monumentaal pand in Nijmegen en wordt geleid door Eric van Beuningen. Ons streven is om een omgeving te creëren die perfect aansluit bij uw wensen, voor nu en zo mogelijk in de toekomst, met oog voor maatschappelijke ontwikkelingen. Croonen architecten is in staat om een bouwopgave snel te visualiseren en financiële zekerheid te bieden over de haalbaarheid van uw plannen.

Snel zekerheid

Met onze uitgebreide kennis en met behulp van een hoogwaardige technische uitrusting kunnen wij uw wensen snel visualiseren en financieel inzichtelijk maken.

Kwaliteitswaarborging

Onze gemotiveerde medewerkers zijn ervaren en hoogopgeleid. Er wordt gewerkt met 3D Bouw Informatie Software in een doelmatige kwaliteitsstructuur.

Verantwoordelijk

Bij de realisatie van uw bouwopgave, vinden wij onze inspiratie in de omgevingsfactoren van de locatie en het uitwisselen van ideeën met uw organisatie.

Quickscan haalbaarheid

Voorafgaand aan het ontwerpproces bestaat de mogelijkheid om in kort bestek de haalbaarheid van uw plannen te scannen op het gebied van financiering, bestemmingsplan, beeld  en doorlooptijd.

Kennis van zaken

Door opleiding en kennisoverdracht binnen het bureau, zijn onze medewerkers zeer ervaren op bouwtechnisch- en bouwfysisch gebied.

Eigen visie

Wij denken en ontwerpen vanuit de context van de planvoorwaarden en de bouwlocatie, ongeacht modeverschijnselen en trends. Wij streven naar een zo tijdloos mogelijk ontwerp.

Kostenbeheersing

Kostenbeheersing heeft mede onze prioriteit. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw budget en brengen in iedere fase van het ontwerpproces de financiële consequentie in beeld.

Uniek Ontwerp

Ons streven is om met minimale middelen, met mooie materialen en samen met u als opdrachtgever te zoeken naar het unieke ontwerpbeeld.

Team

Eric Van Beuningen

Architect / Eigenaar

Hayke Zweede

Architect / Eigenaar

Bram van Oosteren

Architect

Erik Cornelissen

Projectleider / Bureaumanager

Tim Quist

Bouwkundige

Bauke Valstar

Bouwkundige

Lean Sas

Assistent Ontwerper

Bastiaan de Graaff

Bouwkundige

Frank van Gijn

Bouwkundige

Roland Visser

Administratie

Connie Croonen

Secretariaat

Sponsoring

Croonen architecten draagt sociaal/maatschappelijke initiatieven een warm hart toe en ondersteunt deze graag in de vorm van sponsoring, zoals:

  • Voedselbank Druten wil een schakel zijn tussen het tegengaan van voedselverspilling en het bestrijden van verborgen armoede
  • Surfkids zet zich in voor het bieden van ontspanning aan zieke kinderen in ziekenhuizen, middels een interactief online platform en per kwartaal een magazine boordevol met interessante concent, prijsvragen, winacties en diverse spelletjes.